Hotel Consul

Lokacija

Kako stići do Splita?

Do grada podno Marjana stiže se cestom poznatijom kao "Jadranska magistrala" uz more ili prometnicama koje puteve kontinentalne Hrvatske spajaju sa Splitom. Od Zagreba ili Rijeke će Vam automobilom trebati oko 5 sati, a od Dubrovnika 4 sata. U Split se može doći i dužobalnim brodskim linijama iz Rijeke ili Dubrovnika, sa svih otoka, ali i iz susjedne Italije čiji su gradovi odlično povezani brzim i trajektnim brodskim vezama sa Splitom.

Zračna luka Split povezuje grad sa Zagrebom nekoliko puta dnevno, ali i sa europskim metropolama. Iz Splita na sjever zemlje i dalje u Europu može se i željeznicom u koju možete ukrcati i osobno vozilo.

Kako pronaći hotel Consul?

Hotel Consul, u Tršćanskoj ulici 34, smješten je svega pet minuta pješice od stare jezgre grada Splita, a njegovu atraktivnost povećava i blizina glavnih prometnica koje povezuju sve dijelove grada.


Prikaz veće karte

Ukoliko ste u Split došli autobusom, vlakom, brodom ili avionom, možemo Vam ponuditi i uslugu vlastitog prijevoza do hotela.

O Splitu

Za grad u koji ste stigli, njegovi će Vam stanovnici s puno ponosa kazati kako je "najlipši grad na svitu" i o tome sa njima nemojte polemizirati jer tisućljetni grad Split uvjerit će i Vas. više

Login