Hotel Consul

Dobrodošli

Hotel Consul je gradski hotel ugodne i intimne atmosfere, smješten nedaleko od stare jezgre i poslovnih zona grada Splita. Svojim višegodišnjim iskustvom u hotelskom poslovanju nebrojeno se puta pokazao pravim izborom za svakog poslovnog gosta ili turista.

U hotelu Vas željno iščekuje nadasve ljubazno i profesionalno osoblje, koje je spremno u svakom trenutku ispuniti i premašiti sve Vaše potrebe i očekivanja.

Svojom ponudom i profesionalnim radom voljni smo ispuniti Vaše najzahtjevnije želje, koje su naš prioritet i zadovoljstvo. Hotel posjeduje i vlastio parkiralište koje se ne naplaćuje za goste hotela.

Pratite nas i na TripAdvisoru te na službenoj Facebook stranici: <iframe src="//www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhotel.consul&amp;width&amp;height=290&amp;colorscheme=light&amp;show_faces=true&amp;header=true&amp;stream=false&amp;show_border=true" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; height:290px;" allowTransparency="true"></iframe>

 

 

 

Fotogalerija

restoran_01
Hotel
restoran_02
Hotel

O Splitu

Za grad u koji ste stigli, njegovi će Vam stanovnici s puno ponosa kazati kako je "najlipši grad na svitu" i o tome sa njima nemojte polemizirati jer tisućljetni grad Split uvjerit će i Vas. više

Login