Hotel Consul

Restoran & Catering

Restoran hotela Consul nudi Vam bogatu gastronomsku ponudu koja može zadovoljiti i najistančanije ukuse.

Restoran

Restoran je klimatiziran, moderno opremljen, te može s vanjskom terasom ugostiti do 130 osoba. Uz profesionalno i nadasve ljubazno osoblje, restoran nudi bogatu ponudu domaćih i internacionalnih jela s naglaskom na tradicionalnu dalmatinsku kuhinju, te široku paletu domaćih i stranih pića i napitaka. Poznati smo i po vrhunskoj organizaciji poslovnih i svečanih ručaka, domjenaka, banketa, toplo-hladnih buffeta i usluga cateringa.

Velika nam je prednost što Vam nudimo isključivo domaće namirnice, koje su svako jutro svježe isključivo kako bi zadovoljile Vaše potrebe. Ukoliko ste skeptični, dođite i uvjerite se sami! :)

Catering

Restoran Consul (u sklopu samog hotela) već dugi niz godina uspješno izvršava catering usluge u Splitu, ali i ostalim okolnim mjestima. Po pristupačnoj cijeni Vam ispunjavamo sve želje, jer nam je u cilju Vaše zadovoljstvo. 

Jastog na lijepi način

Ukoliko želite okusiti našu hranu na Vašim posebnim prigodama, slobodno nas kontaktirajte te dogovorite catering uslugu. Sve ono što želite ćemo Vam ispuniti te dodatno uljepšati Vaše dane i večeri, ali i zajedno s Vama se proveseliti.

 

 

Fotogalerija

Teraca 3
Teraca 2
Teraca 1
Restoran

O Splitu

Za grad u koji ste stigli, njegovi će Vam stanovnici s puno ponosa kazati kako je "najlipši grad na svitu" i o tome sa njima nemojte polemizirati jer tisućljetni grad Split uvjerit će i Vas. više

Login